Containerpark Beernem

Containerpark Beernem

Het containerpark Beernem is het recyclagepark voor de inwoners van Beernem, Oedelem en Sint-Joris. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van plastic bloembakken tot aardbeifolie, van audiocassettes tot gras. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Beernem
Beernem – Technische Dienst En Groendienst – Werkplaats ’t Fort
Fortstraat 9B
8730 Beernem
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Beernem

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: gesloten
  • woensdag: van 9.00 tot 11.45 u – van 13.00 tot 16.45 u
  • donderdag: van 9.00 tot 11.45 u – van 13.00 tot 16.45 u
  • vrijdag: van 9.00 tot 11.45 u – van 13.00 tot 16.45 u
  • zaterdag: van 9.00 tot 11.45 u – van 13.00 tot 16.45 u
  • zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Beernem?

We willen de mensen van Beernem, Oedelem en Sint-Joris graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Beernem. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld ongewapende betondallen, PVC elektriciteitsbuizen of cellenbeton terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Beernem up-to-date. Alvast bedankt!