Containerpark Affligem

Containerpark Affligem

Het containerpark Affligem is het recyclagepark voor de inwoners van Essene, Hekelgem, Teralfene. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van autoruiten en gelaagd glas tot tijdschriften, van krimpfolie tot plastic bloempotjes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Affligem
Recyclagepark Affligem
Geertruidebaan 54
1790 Affligem
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark

Maandag: van 13:00 tot 19:00 uur
Dinsdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: van 8:30 tot 14:30 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Affligem?

We willen de mensen van Essene, Hekelgem, Teralfene graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Affligem. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld wasmanden, granulaten of fondueolie terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Affligem up-to-date. Alvast bedankt!