Containerpark Aartselaar

Containerpark Aartselaar

Het containerpark Aartselaar is het recyclagepark voor de inwoners van Aartselaar. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van massief hout tot gloeilampen, van resten van gipskartonplaten tot ijzerdraad.

Als inwoner van Aartselaar kan je met je afval op vertoon van je identiteitskaart terecht op volgende recyclageparken: Aartselaar, Rumst, Hove, Borsbeek, Wommelgem, Boechout, Lint, Kontich en Edegem.

Info Containerpark Aartselaar

Wat is het adres van het containerpark in Aartselaar?

  • Containerpark Aartselaar
  • Igean - Milieu En Veiligheid
  • Dijkstraat 11
  • 2630 Aartselaar
  • Antwerpen

Wat zijn de openingsuren van het containerpark in Aartselaar?

Maandag: van 13:00 tot 19:00 uur
Dinsdag: van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Telefoonnummer van containerpark Aartselaar?

Het telefoonnummer is 03/350.08.14

Kan je ook naar andere containerparken?

Je kan als inwoner van Aartselaar terecht in alle recyclageparken in de regio die deel uitmaken van de Igean groep. Dit zijn de containerparken van Aartselaar, Boechout, Boom, Edegem, Hemiksem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, Ranst (na afspraak), Rumst (na afspraak) en Wommelgem (op afspraak op dinsdag, vrijdag en zaterdag).

Ligging

Waarom naar het containerpark Aartselaar?

We willen de mensen van Aartselaar graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Aartselaar. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld planchetten, lege plastic zakken of keramiek terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Berichten over het recyclagepark in Aartselaar op andere websites

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Aartselaar up-to-date. Alvast bedankt!