Containerpark Zeebrugge

Containerpark Zeebrugge

Het containerpark Zeebrugge is het recyclagepark voor de inwoners van Zeebrugge. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van injectienaalden tot vlak glas, van kaarsresten tot frituurvet. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Zeebrugge
Containerpark Zeebrugge
Jozef Verschaveweg 1
8380 Zeebrugge
West-Vlaanderen

Opm: er zijn ook containerparken in Sint-Michiels en aan de Pathoekeweg Brugge

Openingsuren containerpark Zeebrugge

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 13:00 tot 17:15 uur
Woensdag: van 13:00 tot 17:15 uur
Donderdag: van 13:00 tot 17:15 uur
Vrijdag: van 09:00 tot 11:45 uur

van 13:00 tot 17:45 uur

Zaterdag: van 09:00 tot 11:45 uur

van 13:00 tot 16:45 uur

Zondag: Gesloten
  • Als gevolg van het coronavirus zijn de recyclageparken momenteel enkel op afspraak open.
  • Je kan hier eenvoudig online een afspraak maken.
  • Wie dat wenst kan ook telefonisch een afspraak maken via 050/44.80.00.

Waarom naar het containerpark Zeebrugge?

We willen de mensen van Zeebrugge graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Zeebrugge. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld betonklinkers, dubbel glas of massief hout terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Zeebrugge up-to-date. Alvast bedankt!