Containerpark Wommelgem

Containerpark Wommelgem

Het containerpark Wommelgem is het recyclagepark voor de inwoners van Wommelgem. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van pyrex tot drankkartons, van pvc golfplaten tot batterijtjes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Wommelgem
Igean – Milieu En Veiligheid
Gulkenrodestraat 9
2160 Wommelgem
Antwerpen

Openingsuren containerpark Wommelgem

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Woensdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Donderdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Afspraak maken recyclagepark Wommelgem

Het recyclagepark van Wommelgem is enkel na afspraak toegankelijk op dinsdag, vrijdag en zaterdag. Op woensdag en donderdag is een afspraak maken niet nodig.

Wil je zonder afspraak naar het containerpark? Je kan terecht in alle recyclageparken in de regio die deel uitmaken van de Igean groep: containerparken van Aartselaar, Boechout, Boom, Edegem, Hemiksem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, Ranst (na afspraak), Rumst (na afspraak) en Wommelgem (op afspraak op dinsdag, vrijdag en zaterdag).

Waarom naar het containerpark Wommelgem?

We willen de mensen van Wommelgem graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Wommelgem. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld inkt, struiken of siliconen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Wommelgem up-to-date. Alvast bedankt!