Containerpark Wilrijk

Containerpark Wilrijk

Het containerpark Wilrijk is het recyclagepark voor de inwoners van Wilrijk. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van spiegels tot metalen rekken, van vernis tot ongewapend beton. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Wilrijk
Containerpark Wilrijk
Neerlandweg 1
2610 Wilrijk
Antwerpen

Openingsuren containerpark Wilrijk

  • Maandag: 09:00–17:00
  • Dinsdag: 09:00–17:00
  • Woensdag: 12:00–20:00
  • Donderdag: 09:00–17:00
  • Vrijdag: 09:00–17:00
  • Zaterdag: 08:00–16:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 03 221 13 33

Waarom naar het containerpark Wilrijk?

We willen de mensen van Wilrijk graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Wilrijk. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld lege plastic flessen, conservenblikken of reclamedrukwerk terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Wilrijk up-to-date. Alvast bedankt!