Containerpark Wielsbeke

Containerpark Wielsbeke

Het containerpark Wielsbeke is het recyclagepark voor de inwoners van Wielsbeke, Ooigem, Sint-Baafs-Vijve. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van heesters tot injectienaalden, van schroefdoppen tot lijmen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Wielsbeke
Wielsbeke
Ooigemstraat 9B
8710 Wielsbeke
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Wielsbeke

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 09:00–12:00 (wintertijd 10:00–12:00)
  • woensdag: 14:00–18:00
  • donderdag: 09:00–12:00 (wintertijd 10:00–12:00)
  • vrijdag: 14:00–18:00
  • zaterdag: 08:00–16:00
  • zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Wielsbeke?

We willen de mensen van Wielsbeke, Ooigem, Sint-Baafs-Vijve graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Wielsbeke. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld flexibels, kranten of plastic potjes en tubes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Wielsbeke up-to-date. Alvast bedankt!