Containerpark Wetteren

Containerpark Wetteren

Het containerpark Wetteren is het recyclagepark voor de inwoners van Wetteren, Massemen, Westrem. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van plastic bakjes tot kurkisolatie, van speelgoed tot plasticvlootjes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Wetteren
Verenigde Kompostbedrijven
Mozen 22
9230 Wetteren
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Wetteren

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 13:00–18:30
  • Woensdag: 13:00–18:30
  • Donderdag: 13:00–18:30
  • Vrijdag: 13:00–18:30
  • Zaterdag: 09:00–14:40
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 09 366 29 14

Afspraken: dds-verko.be

Waarom naar het containerpark Wetteren?

We hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij om een verschil te maken voor het milieu. Daarom willen we jou uitnodigen om actiever te zijn in het recyclen van jouw afval. Het is niet alleen goed voor de aarde, maar het helpt ook om een gezonder en beter leefklimaat te creëren voor ons allemaal.

Voordat jij jouw afval naar het containerpark brengt, is het belangrijk om het zo goed mogelijk te sorteren. Dit zorgt ervoor dat het afval op de juiste manier wordt verwerkt en maakt het recyclen makkelijker. Probeer niet gewoon jouw afval in een container te gooien die aangeduid is als “brandbaar”. In plaats daarvan kun je gebruik maken van de specifieke zones voor verschillende soorten afval, zoals geverfde of vuile isolatiemateriaal, wit glas, oud ijzer of afgedankte isolatieplaten.

Door selectief afval in te zamelen, kunnen we het milieu beschermen en verbeteren. Het afval kan op één van de volgende manieren verwerkt worden: gerecycled, gecomposteerd of herbruikt. Als dit niet mogelijk is, dan wordt het in ieder geval op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

We hopen dat door onze inspanningen en aanbevelingen, jij je meer bewust wordt van het belang van recyclen en dat je bijdraagt aan een duurzame en gezonde toekomst voor ons allemaal. Laten we samenwerken aan een beter milieu en een betere toekomst voor onze gemeenschap.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Wetteren up-to-date. Alvast bedankt!