Containerpark Waregem

Containerpark Waregem

Het containerpark Waregem is het recyclagepark voor de inwoners van Waregem, Beveren, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van triplex en multiplex tot TL-lampen, van spoorbiels tot vlak glas. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Waregem
Lindestraat 75
8790 Waregem
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Waregem

  • maandag: 12:00–19:00 (wintertijd tot 18.00 uur)
  • dinsdag: 12:00–19:00 (wintertijd tot 18.00 uur)
  • woensdag: 12:00–19:00 (wintertijd tot 18.00 uur)
  • donderdag:12:00–19:00 (wintertijd tot 18.00 uur)
  • vrijdag: 12:00–19:00 (wintertijd tot 18.00 uur)
  • zaterdag: 08:00–15:00
  • zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Waregem?

We willen de mensen van Waregem, Beveren, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Waregem. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld kaarsresten, frituurvet of betonklinkers terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Waregem up-to-date. Alvast bedankt!