Containerpark Vilvoorde

Containerpark Vilvoorde

Het containerpark Vilvoorde is het recyclagepark voor de inwoners van Vilvoorde, Peutie. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van brandblussers tot roofing, van kurkisolatie tot speelgoed. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Vilvoorde
Incovo
Intercommunale Vereniging Voor Verwijdering Van Afvalstoffen Voor Vilvoorde En Omliggende
Willem Elsschotstraat 8
1800 Vilvoorde
Vlaams Brabant

Er is ook een containerpark in Koningslo

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 09:00 tot 11:45 uur

van 12:30 tot 16:15 uur

Woensdag: van 13:15 tot 18:45 uur
Donderdag: van 09:00 tot 11:45 uur

van 12:30 tot 16:15 uur

Vrijdag: van 09:00 tot 11:45 uur

van 12:30 tot 16:15 uur

Zaterdag: van 08:30 tot 11:45 uur

van 12:30 tot 15:15 uur

Zondag: Gesloten

De recyclageparken zijn enkel toegelaten na reservatie. U kan reserveren via https://incovo.mijnrecyclagepark.be (op woensdag zijn de recyclageparken vrij toegankelijk, er kunnen dan wel wachtrijen zijn).

Waarom naar het containerpark Vilvoorde?

We willen de mensen van Vilvoorde, Peutie graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Vilvoorde. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld plasticvlootjes, karton of lege CD-doosjes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Vilvoorde up-to-date. Alvast bedankt!