Containerpark Vilvoorde Koningslo

Containerpark Vilvoorde Koningslo

Het containerpark Vilvoorde Koningslo is het recyclagepark voor de inwoners van Vilvoorde, Peutie. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van raamprofielen tot soepele verpakkingsfolie, van pyrex tot verpakkingsfolies. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Vilvoorde Koningslo
Incovo
Klein Hoogveld 1
1800 Vilvoorde Koningslo
Vlaams Brabant

Er is ook een containerpark aan de Willem Elsschotstraat in Vilvoorde

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 09:00 tot 11:45 uur

van 12:30 tot 16:15 uur

Woensdag: van 13:15 tot 18:45 uur
Donderdag: van 09:00 tot 11:45 uur

van 12:30 tot 16:15 uur

Vrijdag: van 09:00 tot 11:45 uur

van 12:30 tot 16:15 uur

Zaterdag: van 08:30 tot 11:45 uur

van 12:30 tot 15:15 uur

Zondag: Gesloten

Voor een bezoek aan het recyclagepark moet je reserveren, behalve op woensdag!

Waarom naar het containerpark Vilvoorde Koningslo?

We willen de mensen van Vilvoorde, Peutie graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Vilvoorde Koningslo. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld gresbuizen, landbouwfolie of plantentrays terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Vilvoorde Koningslo up-to-date. Alvast bedankt!