Containerpark Veurne

Containerpark Veurne

Het containerpark Veurne is het recyclagepark voor de inwoners van Veurne, Avekapelle, Booitshoeke, Bulskamp, De Moeren, Eggewaartskapelle, Houtem, Steenkerke, Vinkem, Wulveringem, Zoutenaaie. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van tegels tot veiligheidsglas, van planchetten tot drankkartons. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Veurne
Ivvo – Veurne Overslagstation
Albert I laan 36
8630 Veurne
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Veurne

  • maandag: Gesloten
  • dinsdag: 8:30-16:45
  • woensdag: 8:30-16:45
  • donderdag: 8:30-16:45
  • vrijdag: 8:30-16:45
  • zaterdag: 8:00-13:45
  • zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Veurne?

We willen de mensen van Veurne, Avekapelle, Booitshoeke, Bulskamp, De Moeren, Eggewaartskapelle, Houtem, Steenkerke, Vinkem, Wulveringem, Zoutenaaie graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Veurne. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld pvc golfplaten, batterijtjes of inkt terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Veurne up-to-date. Alvast bedankt!