Containerpark Turnhout

Containerpark Turnhout

Het containerpark Turnhout is het recyclagepark voor de inwoners van Turnhout. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van zakken cement tot fietsen, van spiegels tot fruit- of vleesschaaltjes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Turnhout
Containerpark
Muizenvenstraat 10
2300 Turnhout
Antwerpen

Openingsuren containerpark Turnhout

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag:  12.30 tot 16.30 uur en  17 tot 20.45 uur
  • Woensdag:08.15 tot 12 uur  en 12.30tot 16.10 uur
  • Donderdag:  08.15 tot 12 uur en  12.30 tot 16.10 uur
  • Vrijdag: 08.15 tot 12 uur en 12.30 tot 16.10 uur
  • Zaterdag:  09 tot 15 uur
  • Zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Turnhout?

We willen de mensen van Turnhout graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Turnhout. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld boomwortels, bewaardozen of motorolie terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Turnhout up-to-date. Alvast bedankt!