Containerpark Sint-Lievens-Houtem

Containerpark Sint-Lievens-Houtem

Het containerpark Sint-Lievens-Houtem is het recyclagepark voor de inwoners van Sint-Lievens-Houtem, Letterhoutem, Bavegem, Zonnegem, Vlierzele. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van chemicaliën tot kristalglas, van tegels tot soepele verpakkingsfolie. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Sint-Lievens-Houtem
Ilva – Containerpark Sint-Lievens-Houtem
Bussegem 1A
9520 Sint-Lievens-Houtem
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark

Maandag: van 13:00 tot 19:00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Donderdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Sint-Lievens-Houtem?

We willen de mensen van Sint-Lievens-Houtem, Letterhoutem, Bavegem, Zonnegem, Vlierzele graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Sint-Lievens-Houtem. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld pyrex, verpakkingsfolies of gresbuizen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Sint-Lievens-Houtem up-to-date. Alvast bedankt!