Containerpark Sint-Katelijne-Waver

Containerpark Sint-Katelijne-Waver

Het containerpark Sint-Katelijne-Waver is het recyclagepark voor de inwoners van Sint-Katelijne-Waver, Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van kledingstukken tot onderleggers in kurk, van zakken cement tot veiligheidsglas. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Sint-Katelijne-Waver
Containerpark Sint-Katelijne-Waver
Dreefvelden
2860 Sint-Katelijne-Waver
Antwerpen

Openingsuren containerpark Sint-Katelijne-Waver

  • Maandag: 12:30–18:00
  • Dinsdag: 09:00–18:00
  • Woensdag: 09:00–18:00
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 09:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–15:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 0800 90 441

Waarom naar het containerpark Sint-Katelijne-Waver?

We willen de mensen van Sint-Katelijne-Waver, Onze-Lieve-Vrouw-Waver graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Sint-Katelijne-Waver. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld planchetten, drankkartons of pvc golfplaten terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Sint-Katelijne-Waver up-to-date. Alvast bedankt!