Containerpark Sint-Job-In-‘T-Goor

Containerpark Sint-Job-In-'T-Goor

Het containerpark Sint-Job-In-‘T-Goor is het recyclagepark voor de inwoners van Sint-Job-In-’t-Goor. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van vodden tot autobatterijen, van isolatiemateriaal tot fietsen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Sint-Job-In-‘T-Goor
Igean – Milieu En Veiligheid
Kattenhoflaan 102
Tel 03/350.08.14
2960 Sint-Job-In-‘T-GoorAntwerpen

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 09:00 tot 12:00 uur

van 13:00 tot 17:00 uur

Woensdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Donderdag: van 09:00 tot 12:00 uur

van 13:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Sint-Job-In-‘T-Goor?

Bewoners van Sint-Job-In-‘T-Goor, samen kunnen we een bijdrage leveren aan het creëren van een schoner en milieuvriendelijker omgeving. Sorteren van afval speelt hierin een cruciale rol. Ons lokale containerpark biedt uitgebreide mogelijkheden door de verscheidenheid aan afvalzones. Door ons afval correct te sorteren, voorkomen we verkeerde verwerking en beschermen we het milieu.

Het selectief inzamelen van afval kan ook leiden tot economische voordelen, zoals het besparen van grondstoffen en het creëren van nieuwe banen en bedrijvigheid. Zelfs als recyclen niet mogelijk is, wordt het afval op een verantwoorde manier verwerkt. Dit is een minimale inspanning met een maximale impact op onze planeet en toekomstige generaties. Laten we samenwerken om Sint-Job-In-‘T-Goor tot een duurzame en groene gemeente te maken.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Sint-Job-In-‘T-Goor up-to-date. Alvast bedankt!