Containerpark Sint-Jan-In-Eremo

Containerpark Sint-Jan-In-Eremo

Het containerpark Sint-Jan-In-Eremo is het recyclagepark voor de inwoners van Sint-Jan-In-Eremo. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van wit hol glas tot serviesborden, van pvc vensterbanken tot broekriemen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Sint-Jan-In-Eremo
Sint-Laureins
Sint-Jansstraat 14
9982 Sint-Jan-In-Eremo
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Sint-Jan-In-Eremo

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 13:00–16:30
  • Woensdag: 13:00–16:30
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 13:00–16:30
  • Zaterdag: 09:00–13:30
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 09 377 82 11

Waarom naar het containerpark Sint-Jan-In-Eremo?

We willen de mensen van Sint-Jan-In-Eremo graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Sint-Jan-In-Eremo. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld heesters, metalen rekken of vernis terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Sint-Jan-In-Eremo up-to-date. Alvast bedankt!