Containerpark Scherpenheuvel-Zichem Messelbroek

Containerpark Scherpenheuvel-Zichem Messelbroek

Het containerpark Scherpenheuvel-Zichem Messelbroek is het recyclagepark voor de inwoners van Scherpenheuvel, Averbode, Zichem, Messelbroek, Testelt. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van dakgoten tot licht gewapend beton, van drankblikjes tot stronken.

Inwoners van Aarschot kunnen, naast het stedelijk recyclagepark in Aarschot, vanaf 01/09/2021 ook terecht op het containerpark in Messelbroek. Het recyclagepark ligt net over de grens met de deelgemeente Rillaar.

Adres

Containerpark Scherpenheuvel-Zichem Messelbroek
Ecowerf
Mannenberg 263
3270 Scherpenheuvel-Zichem
Vlaams Brabant

Opgelet: het oude containerpark aan de Ernest Claesstraat in Scherpenheuvel-Zichem is gesloten.

Openingsuren containerpark Messelbroek

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Woensdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Donderdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Vrijdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Scherpenheuvel-Zichem Messelbroek?

We willen de mensen van Scherpenheuvel, Averbode, Zichem, Messelbroek, Testelt graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Scherpenheuvel-Zichem Messelbroek. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld bakstenen, brilglazen of kurken stoppen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Scherpenheuvel-Zichem Messelbroek up-to-date. Alvast bedankt!