Containerpark Schelle

Containerpark Schelle

Het containerpark Schelle is het recyclagepark voor de inwoners van Schelle. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van keramiek tot kledingstukken, van kristalglas tot tegels. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Schelle
Igean – Milieu En Veiligheid
Kapelstraat 144
2627 Schelle
Antwerpen
Tel 03/350.08.14

Openingsuren containerpark Schelle

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 09:00 tot 12:00 uur

van 13:00 tot 17:00 uur

Woensdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Donderdag: van 09:00 tot 12:00 uur

van 13:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Schelle?

We willen de mensen van Schelle graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Schelle. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld soepele verpakkingsfolie, pyrex of verpakkingsfolies terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Schelle up-to-date. Alvast bedankt!