Containerpark Roborst

Containerpark Roborst

Het containerpark Roborst is het recyclagepark voor de inwoners van Roborst. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van natuursteen tot verpakkingschips, van licht gewapend beton tot drankblikjes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Roborst
Containerpark Zwalm
Borstekouterstraat 104 – 106
9630 Roborst
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Roborst Zwalm

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 13:00–17:00
  • Donderdag: 13:00–17:00
  • Vrijdag: 13:00–17:00
  • Zaterdag: 09:00–12:00, 13:00–17:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 0492 18 14 62

Waarom naar het containerpark Roborst?

We willen de mensen van Roborst graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Roborst. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld stronken, bakstenen of brilglazen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Roborst up-to-date. Alvast bedankt!