Containerpark Puurs

Containerpark Puurs

Het containerpark Puurs is het recyclagepark voor de inwoners van Puurs, Sint-Amands. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van kristal tot motorbanden, van wit hol glas tot autobatterijen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Puurs
Containerpark
Lichterveld 10
2870 Puurs
Antwerpen

Openingsuren containerpark Puurs

  • Maandag: van 12:30 tot 18:00
  • Dinsdag:van 09:00 tot 18:00
  • Woensdag: van 09:00 tot 18:00
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: van 09:00 tot 18:00
  • Zaterdag: van 09:00 tot 15:00
  • Zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Puurs?

We willen de mensen van Puurs, Sint-Amands graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Puurs. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld isolatiemateriaal, fietsen of spiegels terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Puurs up-to-date. Alvast bedankt!