Containerpark Oudenburg

Containerpark Oudenburg

Het containerpark Oudenburg is het recyclagepark voor de inwoners van Oudenburg, Ettelgem, Roksem, Westkerke. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van handtassen tot spiegels, van motorbanden tot wit hol glas. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Oudenburg
Oudenburg Containerpark
Bekestraat 17
8460 Oudenburg
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Oudenburg

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 13:30–17:00
  • Woensdag: 09:00–16:30
  • Donderdag: 13:30–17:00
  • Vrijdag: 09:00–16:30
  • Zaterdag: 09:00–16:30
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 059 56 84 49

Waarom naar het containerpark Oudenburg?

We willen de mensen van Oudenburg, Ettelgem, Roksem, Westkerke graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Oudenburg. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld autobatterijen, isolatiemateriaal of fietsen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Oudenburg up-to-date. Alvast bedankt!