Containerpark Oostkamp

Containerpark Oostkamp

Het containerpark Oostkamp is het recyclagepark voor de inwoners van Oostkamp, Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van tuinmeubelen tot gemengd hout, van pyrexkommen tot verpakkingschips. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Oostkamp
Containerparken Gemeente Oostkamp
Siemenslaan 2
8020 Oostkamp
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Oostkamp

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 13:30–17:00
  • Woensdag: 13:30–17:00
  • Donderdag: 08:00–12:00
  • Vrijdag: 13:30–17:00
  • Zaterdag: 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 050 81 98 57

Waarom naar het containerpark Oostkamp?

We willen de mensen van Oostkamp, Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Oostkamp. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld licht gewapend beton, drankblikjes of stronken terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Oostkamp up-to-date. Alvast bedankt!