Containerpark Olen

Containerpark Olen

Het containerpark Olen is het recyclagepark voor de inwoners van Olen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van aardewerkpannen tot plastic doppen van bokalen, van geverfde of vuile isomo tot vlak wit glas. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Olen
Containerpark Olen
Industrielaan 23
2250 Olen
Antwerpen

Openingsuren containerpark Olen

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 08:30–12:00, 12:30–16:10
  • Woensdag: 08:30–12:00, 12:30–16:10
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 08:30–12:00, 12:30–16:10
  • Zaterdag: 09:00–15:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 014 25 74 48

Waarom naar het containerpark Olen?

We willen de mensen van Olen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Olen. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld kasseien, serviesborden of pvc vensterbanken terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Olen up-to-date. Alvast bedankt!