Containerpark Ninove

Containerpark Ninove

Het containerpark Ninove is het recyclagepark voor de inwoners van Ninove, Appelterre-Eichem, Denderwindeke, Lieferinge, Nederhasselt, Okegem, Voorde, Pollare, Meerbeke, Neigem, Aspelare, Outer. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van synthetische kurken tot audiocassettes, van gras tot ongewapende betondallen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Ninove
Ilva – Containerpark Ninove
Pamelstraat-Oost 455
9400 Ninove
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Ninove

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 8:30 tot 14:30 uur
Woensdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Donderdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Ninove?

We willen de mensen van Ninove, Appelterre-Eichem, Denderwindeke, Lieferinge, Nederhasselt, Okegem, Voorde, Pollare, Meerbeke, Neigem, Aspelare, Outer graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Ninove. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld PVC elektriciteitsbuizen, cellenbeton of schroefdoppen van plastic terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Ninove up-to-date. Alvast bedankt!