Containerpark Nijlen

Containerpark Nijlen

Het containerpark Nijlen is het recyclagepark voor de inwoners van Nijlen, Bevel, Kessel. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van aardbeifolie tot natuurleien, van lavabo’s tot roosters. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Nijlen
Iok Afvalbeheer
Koningsbaan 97
2560 Nijlen
Antwerpen

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 08:30 tot 12:00 uur
van 12:30 tot 16:10 uur
Woensdag: van 08:30 tot 12:00 uur
van 12:30 tot 16:10 uur
Donderdag: van 15:00 tot 19:00 uur
Vrijdag: van 08:30 tot 12:00 uur
van 12:30 tot 16:10 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 15:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Nijlen?

We willen de mensen van Nijlen, Bevel, Kessel graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Nijlen. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld keramiek, bakjes en schaaltjes uit aluminium of takken terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Nijlen up-to-date. Alvast bedankt!