Containerpark Nazareth

Containerpark Nazareth

Het containerpark Nazareth is het recyclagepark voor de inwoners van Nazareth, Eke. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van overschotten van kurk op rol tot plastic bloempotjes, van wasmanden tot granulaten. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Nazareth
Nazareth – Containerpark
Sticheldreef 3A
9810 Nazareth
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Nazareth

  • Maandag: 09:00–11:45
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 09:00–18:45
  • Donderdag: 13:00–18:45
  • Vrijdag: 13:00–19:45
  • Zaterdag: 09:00–18:45
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 09 371 42 35

Waarom naar het containerpark Nazareth?

We willen de mensen van Nazareth, Eke graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Nazareth. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld fondueolie, grondbedekkingsfolie of visverpakking terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Nazareth up-to-date. Alvast bedankt!