Containerpark Menen

Containerpark Menen

Het containerpark Menen is het recyclagepark voor de inwoners van Menen, Lauwe, Rekkem. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van tijdschriften tot resten van gipskartonplaten, van ijzerdraad tot planchetten. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Menen
Mirom Menen
Industrielaan 30
8930 Menen
West-Vlaanderen

Er is ook een containerpark in Lauwe

Openingsuren containerpark Menen

  • Maandag: 13:00–18:00
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 13:00–18:00
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 13:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–16:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 056 52 81 30

Waarom naar het containerpark Menen?

We willen de mensen van Menen, Lauwe, Rekkem graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Menen. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld lege plastic zakken, keramiek of chemicaliën terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Menen up-to-date. Alvast bedankt!