Containerpark Menen Lauwe

Containerpark Menen Lauwe

Het containerpark Menen Lauwe is het recyclagepark voor de inwoners van Menen, Lauwe, Rekkem. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van gloeilampen tot plastic bloempotjes, van fietsbanden tot voorwerpen van zuivere kurk. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Menen Lauwe
Mirom Menen
Rekkemstraat
8930 Menen Lauwe
West-Vlaanderen

Er is ook een containerpark aan de Industrielaan in Menen

Openingsuren containerpark Lauwe

  • Maandag: 09:00–12:00
  • Dinsdag: 13:00–18:00
  • Woensdag: 13:00–18:00
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 13:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–16:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 056 52 81 30

Waarom naar het containerpark Menen Lauwe?

We willen de mensen van Menen, Lauwe, Rekkem graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Menen Lauwe. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld lege flacons, compostvaten of kledingstukken terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Menen Lauwe up-to-date. Alvast bedankt!