Containerpark Meerhout

Containerpark Meerhout

Het containerpark Meerhout is het recyclagepark voor de inwoners van Meerhout. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van tuinmeubelen tot spaarlampen, van aardewerkpannen tot bladeren. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Meerhout
Iok Afvalbeheer – Milieubedrijf Meerhout
Kiezel 300
2450 Meerhout
Antwerpen

Openingsuren containerpark

Maandag: van 08:00 tot 15:45 uur
Dinsdag: van 08:00 tot 15:45 uur
Woensdag: van 08:00 tot 15:45 uur
Donderdag: van 08:00 tot 15:45 uur
Vrijdag: van 08:00 tot 15:45 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 14:45 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Meerhout?

We willen de mensen van Meerhout graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Meerhout. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld spiegels, motorbanden of wit hol glas terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Meerhout up-to-date. Alvast bedankt!