Containerpark Mechelen Noord

Containerpark Mechelen

Het containerpark Mechelen Noord is het recyclagepark voor de inwoners van Mechelen, Walem, Heffen, Hombeek, Leest, Muizen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van banden van personenwagen tot frituurolie, van aardbeifolie tot audiocassettes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Mechelen Noord
Containerpark Mechelen II
Blarenberglaan 29A
2800 Mechelen
Antwerpen

Er is ook een containerpark in Mechelen Muizen

Openingsuren containerpark Mechelen

  • Maandag: 12:30–18:00
  • Dinsdag: 09:00–18:00
  • Woensdag: 09:00–18:00
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 09:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–15:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 0800 90 441

Waarom naar het containerpark Mechelen Noord?

We willen de mensen van Mechelen, Walem, Heffen, Hombeek, Leest, Muizen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Mechelen. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld gras, ongewapende betondallen of PVC elektriciteitsbuizen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Mechelen Noord up-to-date. Alvast bedankt!