Containerpark Mechelen Muizen

Containerpark Mechelen Muizen

Het containerpark Mechelen Muizen is het recyclagepark voor de inwoners van Mechelen, Walem, Heffen, Hombeek, Leest, Muizen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van bierbakken tot plastic bloembakken, van synthetische kurken tot plastic doppen van bokalen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Mechelen Muizen
Ivarem – Containerpark Mechelen I
Hanswijk de Bercht 1
2800 Mechelen Muizen
Antwerpen

Er is ook een containerpark in Mechelen Noord

Openingsuren containerpark Mechelen Muizen

  • Maandag: 12:30–18:00
  • Dinsdag: 09:00–18:00
  • Woensdag: 09:00–18:00
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 09:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–15:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 0800 90 441

Waarom naar het containerpark Mechelen Muizen?

We willen de mensen van Mechelen, Walem, Heffen, Hombeek, Leest, Muizen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Mechelen Muizen. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld geverfde of vuile isomo, vlak wit glas of kasseien terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Mechelen Muizen up-to-date. Alvast bedankt!