Containerpark Maarkedal

Containerpark Maarkedal

Het containerpark Maarkedal is het recyclagepark voor de inwoners van Etikhove, Maarke-Kerkem, Nukerke, Schorisse. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van videobanden tot afsluitingspaaltjes, van plastic bloempotjes tot fietsbanden. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Maarkedal
Maarkedal
Stationsberg
9680 Maarkedal
Oost-Vlaanderen

Openingsuren Containerpark Maarkedal

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 12.30 tot 17 uur
  • Vrijdag: 12.30 tot 17 uur
  • Zaterdag: 9.00 tot 12.00 uur – 13.00 tot 16.00 uur
  • Zondag:gesloten

In het kader van de coronamaatregelen is het recyclagepark enkel toegankelijk op afspraak.

Waarom naar het containerpark Maarkedal?

We willen de mensen van Etikhove, Maarke-Kerkem, Nukerke, Schorisse graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Maarkedal. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld voorwerpen van zuivere kurk, lege flacons of compostvaten terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Maarkedal up-to-date. Alvast bedankt!