Containerpark Lierde

Containerpark Lierde

Het containerpark Lierde is het recyclagepark voor de inwoners van Deftinge, Sint-Maria-Lierde, Hemelveerdegem, Sint-Martens-Lierde. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van röntgenfoto’s tot lampen, van banden van personenwagen tot plastic bloembakken. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Lierde
Lierde
Dorpstraat zn
9570 Lierde
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Lierde

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:00–12:00
  • Woensdag: 13:30–19:00
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 09:00–12:00
  • Zaterdag: 08:30–12:00, 12:30–15:30
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 055 43 10 25

Waarom naar het containerpark Lierde?

We willen de mensen van Deftinge, Sint-Maria-Lierde, Hemelveerdegem, Sint-Martens-Lierde graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Lierde. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld synthetische kurken, plastic doppen van bokalen of geverfde of vuile isomo terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Lierde up-to-date. Alvast bedankt!