Containerpark Lebbeke

Containerpark Lebbeke

Het containerpark Lebbeke is het recyclagepark voor de inwoners van Lebbeke, Denderbelle, Wieze. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van boeken tot metalen deksels, van slaolie tot afsluitingspaaltjes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Lebbeke
Verenigde Kompostbedrijven (verko: Containerpark Lebbeke)
D’Helst 2
9280 Lebbeke
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Lebbeke

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 13:00–17:45
  • Woensdag: 13:00–17:45
  • Donderdag: 13:00–17:45
  • Vrijdag: 12:30–17:45
  • Zaterdag: 09:00–14:45
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 052 41 45 00

Waarom naar het containerpark Lebbeke?

Als inwoners van Lebbeke hebben we de plicht om ons aandeel te leveren aan een gezonde en duurzame omgeving. Het scheiden van afval is een belangrijke stap in deze richting. Het containerpark in Lebbeke biedt hiervoor uitgelezen mogelijkheden, door de verschillende categorieën waarin afval gesorteerd kan worden. Door het afval op de juiste manier te sorteren, vermijden we verkeerde verwerking en beschermen we het milieu.

Bovendien kan het sorteren van afval ook bijdragen aan economische voordelen, door de besparing van grondstoffen en de stimulering van nieuwe banen en bedrijven. Zelfs als recyclage niet mogelijk is, wordt het afval op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Dit is slechts een kleine bijdrage met een groot potentieel voor het milieu en de toekomstige generaties. Laten we samenwerken om Lebbeke te transformeren tot een groene en duurzame gemeenschap!

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Lebbeke up-to-date. Alvast bedankt!