Containerpark Langemark-Poelkapelle

Containerpark Langemark-Poelkapelle

Het containerpark Langemark-Poelkapelle is het recyclagepark voor de inwoners van Bikschote, Langemark, Poelkapelle. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van gewapend glas tot milieuboxen, van buizen tot tuinmeubelen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Langemark-Poelkapelle
Diftar – Recyclagepark
Houthulstseweg 58
8920 Langemark-Poelkapelle
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Langemark-Poelkapelle

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 10.00 tot 12 uur – 13.30 tot 18 uur
  • woensdag: 13.30 tot 18 uur
  • donderdag: 13.30 tot 18 uur
  • vrijdag: 13.30 tot 18 uur
  • zaterdag: 08.30 tot 12 uur
  • zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Langemark-Poelkapelle?

We willen de mensen van Bikschote, Langemark, Poelkapelle graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Langemark-Poelkapelle. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld metselwerk, stukken boom of handtassen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Langemark-Poelkapelle up-to-date. Alvast bedankt!