Containerpark Laarne

Containerpark Laarne

Het containerpark Laarne is het recyclagepark voor de inwoners van Laarne, Kalken. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van plantentrays tot struiken, van siliconen tot emmers. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Laarne
Verenigde Kompostbedrijven
Veldmeersstraat 2
9270 Laarne
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Laarne

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 13:00–18:30
  • Woensdag: 13:00–18:30
  • Donderdag: 13:00–18:30
  • Vrijdag: 13:00–18:30
  • Zaterdag: 09:00–14:40
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 09 366 57 19

Waarom naar het containerpark Laarne?

We willen de mensen van Laarne, Kalken graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Laarne. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld frituurolie, aardbeifolie of audiocassettes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Laarne up-to-date. Alvast bedankt!