Containerpark Sint-Martens-Latem

Containerpark Sint-Martens-Latem

Het containerpark Sint-Martens-Latem is het recyclagepark voor de inwoners van Sint-Martens-Latem, Deurle. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van grondbedekkingsfolie tot O.S.B.-platen, van raamprofielen tot roofing. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Sint-Martens-Latem
Sint-Martens-Latem Technische En Groendienst
Lijnstraat 82
9831 Sint-Martens-Latem
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Sint-Martens-Latem

  • Maandag: 13:00–18:00
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 13:00–18:00
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 13:00–18:00
  • Zaterdag: 10:00–18:00
  • Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Sint-Martens-Latem?

We willen de mensen van Sint-Martens-Latem, Deurle graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Sint-Martens-Latem. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld kurkisolatie, speelgoed of plasticvlootjes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Sint-Martens-Latem up-to-date. Alvast bedankt!