Containerpark Moorslede

Containerpark Moorslede

Het containerpark Moorslede is het recyclagepark voor de inwoners van Moorslede, Dadizele. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van metselwerk tot aardewerkpannen, van bladeren tot spiegels. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Moorslede
Containerpark Moorslede
Briekhoekstraat 11
8890 Moorslede
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Moorslede

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:00–12:00, 13:00–18:00
  • Woensdag: 13:00–18:00
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 13:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–16:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 051 77 92 47

Waarom naar het containerpark Moorslede?

We willen de mensen van Moorslede, Dadizele graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Moorslede. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld motorbanden, wit hol glas of autobatterijen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Moorslede up-to-date. Alvast bedankt!