Containerpark Oostakker

Containerpark Oostakker

Het containerpark Oostakker is het recyclagepark voor de inwoners van Oostakker. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van stukken boom tot bladeren, van spiegels tot motorbanden. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Oostakker
Ivago Containerpark Oostakker
Lourdesstraat 2
9041 Oostakker
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 09:30 tot 17:15 uur
Woensdag: van 09:30 tot 17:15 uur
Donderdag: van 09:30 tot 17:15 uur
Vrijdag: van 09:30 tot 17:15 uur
Zaterdag: van 09:30 tot 17:15 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Oostakker?

We willen de mensen van Oostakker graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Oostakker. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld wit hol glas, autobatterijen of isolatiemateriaal terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Er zijn in Gent 5 container- of recyclageparken:

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Oostakker up-to-date. Alvast bedankt!